Препоръки от колеги

Служителите в агенция за преводи "Олтранс" ООД залагат на компетентност, коректност и висок професионализъм. Благодарна съм, че имам възможността да си сътрудничим и бих препоръчала агенцията на всеки, който се нуждае от качествена, прецизна и изпълнена в срок преводаческа услуга.

Росица Ганчева

Преводач с руски език

Тема „Работа в агенция за езикови преводи - работен процес и основни длъжности”

Темата дава реален поглед върху работата в агенция за езикови преводи и е възможност за желаещите да работят в тази сфера да се ориентират по-лесно за желаната длъжност според изпълняваните задачи и да се подготвят по-добре по необходимите умения.

Можете да изтеглите темата в PDF формат: Тема „Работа в агенция за езикови преводи - работен процес и основни длъжности”.

Кандидатстване за работа на хонорар

Тук можете да кандидатствате за работа като преводач на свободна практика в агенция „Олтранс”.

В „Документи за кандидатстване” ще намерите всички необходими документи за кандидатстване. Файловете в този контейнер са достъпни след регистрация. Достъп до файловете в този контейнер имат само регистрирани потребители. За да получите достъп, моля, регистрирайте се от тук.

В „Примерни текстове за превод” ще намерите кратки текстове за входящ превод, разделени по езици и области. Всеки кандидат-преводач преминава през входящ превод на примерен текст, за да оценим правилно неговите качества. Файловете в този контейнер са достъпни след регистрация.

„Въпроси и отговори” е директна връзка към категория „Кандидатстване за работа”. Тук ще намерите подробна информация за целия процес на кандидатстване.

Връзките в меню Работен процес в Олтранс” предоставят информация относно работния процес в агенция „Олтранс”.

 

© Copyright 2008-2017 „Олтранс“ ООД. myOP - Интернет портал за преводачи, редактори и коректори.
Всички права запазени. Правата върху някои от търговските марки се държат от съответните собственици.

„Олтранс“ ООД - бул. „6-ти септември“ № 152, гр. Пловдив 4000, България
За връзка тел./факс: 032 511 272 | skype: oltrans.bg