Как да кандидатствате като преводач

В „Олтранс” ежедневно по няколко нови кандидата подават своите документи за обработване. С цел бързото и качествено обработване на всяка една кандидатура, Ви молим стриктно да следвате стъпките, описани по-долу.

 1. Регистрирайте се в Интернет портала за преводачи, редактори и коректори myOP – http://my.OnlinePrevodi.com.
 2. Изтеглете и попълнете въпросника за кандидат-преводачи, редактори и/или коректори. Всички получени въпросници се оценяват по критерий за пълнота и спазване на указанията.
 3. Изтеглете и попълнете „Декларация за кандидатстване”.
 4. Съберете и сканирайте всички необходими документи за образование и опит. При необходимост, поискайте удостоверение за опит от предишни работодатели. Можете да изтеглите удостоверението за опит от Документи за кандидатстване като преводач.
 5. Изпратете имейл на адрес careers @ oltrans . bg (без интервалите) като посочите в темата на писмото, че кандидатствате като преводач и Вашите работните езици, а в самото писмо – Вашето име, мотивационно писмо при желание, всички необходими документи.
 6. Одобрените по въпросници кандидати трябва да преминат през входящ превод на примерен текст. Този превод ще позволи правилно да бъдат оценени Вашите умения. Вие може да бъдете помолени да извършите входящия превод в момента или едва след появата на подходящ проект, според посочените от Вас езикови комбинации, области и специализации. Наш специалист ще се свърже с Вас, когато имаме подходящ за Вас проект.
 7. След показани добри резултати на пробния превод и преди първия Ви проект с нас, трябва да попълните и да ни изпратите следните документи:
  1. Клетвена декларация
  2. Договор за предоставяне на преводачески услуги

  Изпратете документите (включително декларацията за кандидатстване) на адрес: гр. Пловдив 4000, бул. „6-ти септември” №152, партер, офис 8.

Ние преглеждаме Вашите кандидатурите по реда на тяхното получаване, като  обработването на една кандидатура отнема между 3 и 5 работни дни. Веднага щом прегледаме Вашата кандидатура, ние ще се свържем с Вас. Благодарим Ви за разбирането и съдействието.

Когато ни изпращате документи, за да бъдете сигурни, че ще ги получим и няма да се изгубят, моля, изпращайте ги с обратна разписка или по куриер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *